Sne: 3 ulykker og 20 fritrækninger

Nattens snevejr havde betydning for trafikken på de danske veje her til formiddag, hvor Øresundsbroen blev lukket efter en ulykke, og der skete to andre ulykker på motorvejsnettet.

Vejdirektoratet advarer fortsat mod glatte veje i det sydlige Jylland, på Fyn og på det meste af Sjælland og i Nordjylland.

De fleste steder er nattens sne dog blevet fjernet, så vejene er farbare.

På Øresundsbroen var oprydningen efter en lastbilulykke ved halvsyvtiden i morges vd at være forbi - der ryddes nu sne på broen, der ventes at åbne igen klokken 11.30, oplyser trafikmedarbejder ved Vejdirektoratet, Jimmy Nyrup, til tv2.dk

"Der har i alt været tre ulykker her til morgen - en lastbil der brød i brand i Korsør nær Storebæltsbroen og en ulykke med en lastbil og en personbil ved Sorø," siger Jimmy Nyrup.

Ingen af de to ulykker medførte personskader eller større problemer for trafikken - lastbilen, der brød i brand ved Korsør var en saltspreder, som overophedede på afkørselsrampen, oplyser politiet.

Biler kan have startbesvær i morgen

Hos Falck betød vinteres første større snevejr en smule morgentravlhed.

"Jeg vil anslå, at vi er rykket ud til 20 fritrækninger og 50 gange starthjælp i løbet af morgenen," siger pressemedarbejder hos Falck, Klaus Kristiansen.

Han venter dog mere travlhed i morgen, da mange biler, som har stået stille i det kolde vejr sandsynligvis skal hjælpes i gang når folk skal på arbejde efter weekenden.