Nyheder

Så blev det jul i Kokkedal

Sneen falder nu over Egedalsvænge, og medarbejderne er ved at gøre juletræet klar, så det kan sættes op på pagoden midt bebyggelsen i morgen lørdag den 1. december.

Juletræet står i varegården ved ejendomskontoret, hvor træet gøres klar med lys og pynt.

Ny formand troede på en løsning

Egedalsvænge Boligforening valgte sent onsdag en ny bestyrelse med Anders Brøgger som ny formand på et ekstraordinært bestyrelsesmøde.

Anders Brøgger ønskede ikke, at give et bud på om beboerne i Egedalsvænge i år ville få en gran sat op for at markere julen, men han sagde, at han overbevist, om at der nok skal findes en fælles løsning, når det bliver december.

"Jeg vil bruge det (valget af den nye bestyrelse, red.) til, at vi kan få skabt ro i Egedalsvænge, og gøre det til det, det også har været i lang tid, et rigtig godt sted at bo for beboerne. Så børnene kan komme i gården, og alle kan leve i fred og fordragelighed med hinanden. Det er det, bestyrelsen vil arbejde hen imod."