Mashos mor: Det er for sent

Mashos biologiske mor, Sinknesh Haile Mariam, siger, at hun kan se, at hendes barn føler sig ensom. Hun ønsker dog ikke at få Masho tilbage - hun synes det er for sent.

Det fortæller hun til TV 2 / NYHEDERNE onsdag aften.

"Efter jeg så filmen, er jeg for alvor blevet bekymret. I sær når man ser Masho prøve at hjælpe med at bære en pose, så afviser moderen hende. Jeg kan se, at Masho føler sig alene," siger hun.

Mashos mor tænker på, at Masho nu har boet i Danmark i over fire år, hun e påvirket er dansk kultur og taler dansk. Ud fra dette erkender Mashos mor, at hun ikke får hende tilbage, og hun vil gerne lade sig nøje med at få rapporter hjemme fra Danmark og adoptivforældrene.

Samtidig siger Mashos mor, at det ville være bedst, hvis Masho fik en ordentlig familie i Danmark, som tager sig rigtigt af hendes barn.

Hun ville hellere have givet Masho til en Etiopisk menighed dengang hun blev adopteret til Danmark.

TV 2-dokumentaren "Adoptionens Pris" har de seneste dage været årsag til voldsom debat om den lille pige Masho, som bliver adopteret til Danmark fra Etiopien, men nu lever på børnehjem i Danmark, fordi hendes danske forældre ikke kunne magte hende.