Karsten Ree snydt igen - golfselskab konkurs

Rigmanden, Karsten Ree, må sammen med blandt andet AP Pension, Købstædernes Forsikring og en anden rigmand, Michael Kaa Andersen erkende, at deres investering i Proark Golf Plus er tabt. Proark Golf Plus, der driver 11 golfbaner i Danmark, har ifølge sin hjemmeside, begæret sig selv konkurs.

Siden foråret har virksomheden søgt efter mere kapital, men må konstatere at det ikke er lykkedes.

Til Børsen fortæller Karsten Ree, at den kuldsejlede investering koster ham et tab på 10 mio. kr. Karsten Ree blev milliadær, da han solgte Den Blå Avis til amerikanske Ebay, har ikke haft meget forretningssucces siden. Men mange tab har reduceret hans formue til under den magiske milliard.

Han tabte 800 mio. kr. på aktier i den krakkede Amagerbanken, 50 mio kr. på flyselskabet Sterling og nu vælter golfinvesteringen.

Og det skjuler Karsten Ree ikke sin skuffelse over. Han valgte at skyde penge i virksomheden i tillid til hovedaktionæren Michael Kaa Andersens visioner og planer.

"Men den tillid blev i høj grad svigtet," lyder det fra Karsten Ree, hvis syn på Michael Kaa Andersen er ændret radikalt

Proark Golf Plus driver blandt andet Odense Eventyrgolf, Fredensborg Golf og Ledreborg Palace Golf.

"Bestyrelsen må konstatere, at det på en række væsentlige hovedpunkter hverken har været muligt at etablere grundlaget for en midlertidig eller permanent aftale, som alle parter i forhandlingerne har kunnet acceptere, herunder selskabets hovedbankforbindelse. Uden tilførsel af kapital eller yderligere finansiering kan selskabet ikke fortsætte driften, og det eneste ansvarlige at gøre i den situation er at indgive begæring om, at Proark Golf Plus A/S-koncernen tages under konkursbehandling", udtaler selskabets bestyrelsesformand, Allan Strand Olesen på hjemmesiden.

Ifølge selskabets hjemmeside er alle baner indtil videre åbne for spil.