Nyheder

Spindoktors advokat: Journalist bør også sigtes

"Vi er overrasket over sigtelsen. For i marts måned udtalte på skrift, at de ikke mente, der var grundlag for at rejse en sigtelse. Det har de altså ment nu."

"Jeg må bare konstatere, at politiet har en helt anden udlægning af sidste uges afhøringer, end jeg har. Det er en situation, vi er kede af," siger Peter Arnfeldts advokat Henrik Stagetorn til TV 2 NEWS.

Det sker efter, det er kommet frem at idligere spindoktor Peter Arnfeldt sigtes for at have lækket fortrolige oplysninger om Helle Thorning-Schmidts skatteforhold til Ekstra Bladet.

Henrik Stagetorn understreger, at han ikke ved, hvad der ligger til grund for sigtelsen.

"Men jeg gætter på at det primære formål er mere formelt, at undgå, at der indtræder forældelse," siger Henrik Stagetorn.

Henrik Stagetorn vil ikke kommentere på, hvorvidt politiet har troet på Ekstra Bladets journalist Jan Kjærgaards forklaring frem for Peter Arnfeldt, da skattekommissionen i sidste uge afhørte de to om skattelækagen.

"Logikken burde være, at også Jan Kjærgaard bliver sigtet for at forsøge at få de her oplysninger," siger Henrik Stagetorn.