Nyheder

S-ordfører tog flugten fra Vollsmose

Socialdemokraternes Trine Bramsen, der er formand for Folketingets Integrationsudvalg, foreslår i dag, at dele af Vollsmose-bebyggelsen skal rives ned for at løse nogle af integrationsproblemerne i bydelen.

I den forbindelse var hun sammen med et kamerahold fra TV 2 i dag i Vollsmose for at lave et interview, men det endte med, at de måtte forlade stedet, da de følte sig truet af hætteklædte personer.

"Vi står og er i gang med interviewet, da vi pludselig ser en stor gruppe komme gående hastigt mod os. Da de kommer nærmere, ser vi, at flere bærer masker," siger Trine Bramsen til eb.dk.

De maskerede mænd fik tv-holdet og politikeren til at sætte sig ind i bilen og forlade området.

"Det er jo ikke normalt, at man render rundt med masker på," siger Trine Bramsen til TV 2 i dag.

Vollsmose har været denne uges store politiske debatemne, efter at en gruppe på omkring 70 personer natten til tirsdag invaderede skadestuen på OUH på jagt efter en person.

Men Trine Bramsen mener ikke, at de to ting kan sammenlignes.

"Man kan ikke sammenligne det, der skete i dag med episoden på skadestuen. Jeg tror, at de dukkede op, fordi der var et tv-hold - ikke fordi det var mig. Jeg var der så sent som i aftes, og der gik det fint," siger fynboen Trine Bramsen til eb.dk.