Nyheder

FOTO: Kronprins besøger skadestue efter uro

Nattens dramatik på Odense Universitetshospital afholdt ikke kronprins Frederik fra at lægge vejen forbi det fynske hospital tirsdag formiddag.

Odense Universitetshospital fejrer 100 års fødselsdagen. En begivenhed kronprinsen mødte op til, selv om personale og patienter på hospitalets skadestue natten til tirsdag blev vidner til et drabsforsøg, og at mellem 60-70 mennesker mødte op med køller.

Nattens uro påvirkede ikke hospitalets fejring af fødselsdagen, udtaler administrerende sygehusdirektør Jane Kraglund til fyens.dk.

"Det er vigtigt for os at markere Odense Universitetshospitals udvikling gennem de sidste 100 år, derfor holder vi fast i arrangementet. Men vi er samtidig rigtig kede af at de to ting falder sammen."

Se billeder fra kronprinsens besøg på Odense Universitetshospital i galleriet i linkboksen til højre.