Nyheder

Et presset Legoland lukkede porten

Selvom Legoland gennem årene har udvidet og udvidet, er der en grænse for antallet af gæster, og den blev ramt i dag. Derfor måtte Legoland for første gang i parkens historie i dag lukke for yderligere gæster

"Det har derfor været nødvendigt at lukke parken af sikkerhedsmæssige hensyn, da kapaciteten for hvor mange gæster, der kan være i Legoland, er nået. Vejnettet omkring Billund er nu så belastet, at man bør undgå at køre til området," skriver Legoland på parkens hjemmeside

Parken har i dag Familie Open Air Koncert med bl.a. Rasmus Seebach og Outlandish.

"Vi har været nødt til at gøre det af hensyn til sikkerheden for de gæster, der er på koncertpladsen. For at undgå risici, hvis nu der skal en ambulance ind," oplyser pressechef Jonas Søndergård til jv.dk.

"Lige nu bliver alle biler, der kommer til parken dirigeret væk igen. Og dem, der venter forgæves uden for parken, har fået en rabatkupon på halv pris til parken, så de kan komme igen en anden gang," siger Jonas Søndergård.