Nyheder

8 badmintonspillere smides ud af OL

De otte badmintonspillere, to kinesere, to indonesere og fire sydkoreanerne, der i går alle så ud til at spille for at tabe ved OL, er nu udelukket fra turnering af Det Internationale Badmintonforbund (BWF)

Alle fire doubler lavede ekstremt mange åbenlyse fejl i gårsdagens kampe. Nogle af verdens bedste spillere kunne pludselig ikke få selv de letteste fjerbolde over nettet og servede gang på gang i nettet.

Det fik tilskuerne til at buhe, og dommerne måtte flere gange advare spillerne mod at spille for at tabe.

I dag har en såkaldt kontrolkomité så besluttet at udelukke spillerne fra at deltage mere i den olympiske turnering. Det er altså ikke IOC, der har smidt dem ud af OL, men BWF, der har diskvalificeret dem fra turneringen.

I den ene kamp mellem to kinesere og to sydkoreanere varede den længste duel fire bolde over nettet.