Ekspert: AGK er tættere på konkurs

Det er ikke mere end to måneder siden, at AG København kunne fejre titlen som danske håndboldmestre for anden gang.

Men siden har der ikke været meget at fejre.

Først gik manden bag klubben - Jesper "Kasi" Nielsen, og i dag trådte klubbens administrerende direktør, Søren Colding, så tilbage fra sin post.

Hjernen er væk

Han afløses af Kasi-Jespers søster, juristen Annette Nielsen, som tiltræder som ny daglig leder i klubben. Men det anser flere iagttagere for at være et nyt alvorligt krisetegn.

"Nu mister man grundlæggende hjernen bag det hele og ham, der har fået dette projekt til at fungere i driften i det daglige. Det ser jeg som en kæmpe bet for klubben, hvis den i øvrigt kommer til at køre videre," siger sportsanalytiker Fernando Olsen til TV 2 Nyhederne og tilføjer:

"Jeg synes, at det er en besynderlig handling, som godt kan bekymre mig en del. Det er en indidikaton af, at man er på vej til en rekonstruktion af en eller anden slags eller måske en konkurs," tilføjer han.

Tvivlsomt økonomisk fundament

Leif Mikkelsen, forhenværende landsholdstræner og leder af Team Copenhagen, er ligeledes skeptisk:

"Det kunne godt indikere, at den økonomi, der skal til for at drive et mandskab af den kaliber, måske ikke er til stede, og at der måske ikke er nogen særlig stor sandsynlighed for den kan genereres til den kommende sæson," siger han.

Leif Mikkelsen krydser fingre for, at klubben eksisterer om et år:

"Det håber jeg. Men jeg har min store tvivl," siger han.

Der har den seneste tid været skrevet og fortalt meget om, hvorvidt klubben har penge til at udbetale løn til spillere og ansatte.

AG København udsendte nyheden om Søren Coldings afgang i en kortfattet pressemeddelelse, men ønsker ikke at kommentere sagen eller de kritiske kommentarer yderligere.