Kasi-Jespers egen formue er væk

Jesper "Kasi" Nielsen er reelt blanket af. Det står klart efter hans personlige selskab Dacamase sent i går afleverede sit stærkt forsinkede regnskab for 2011. Det skriver ekstrabladet.dk.

Tabet lyder på hele 359 millioner kroner, der betyder at formuen nu er forsvundet. For blot et år siden stod der næsten 400 millioner kroner på kontoen. Nu står der knap syv millioner kroner, skriver ekstrabladet.dk.

Dermed er den tidligere milliardær reelt blanket af, og regnskabet afslører da også, at Jesper Nielsen har umådeligt svært ved at leve op til sine mange forpligtelser over for blandt andet AG København og tyske Rhein-Neckar Löwen.

Derfor erkender Jesper Nielsen da også selv, at firmaets økonomi er stærkt presset.

"Efter status er der trukket på selskabets likvider til honorering af andre koncernselskabers forpligtelser samt til sikring af driften i koncernens selskaber generelt."

"Kocernen er likviditetsmæssigt afhængig af, at der i koncernen og relaterede selskaber realiseres aktiver og trækket på selskabets likvider kan derfor være risikobehæftet," forklarer Jesper Nielsen i ledelsesberetningen.