Nyheder

Video afslører intet om tigeroffer

Efter gennemgang af flere overvågningsvideoer aner politiet stadig intet om tiger-ofrets færden.

Det er stadig et mysterium, hvordan en 20-årig mand med bopæl i København kunne ende sine dage i tigergraven i Zoologisk Have.

Efter gennemgang af flere overvågningsvideoer aner politiet intet om, hvor manden forcerede hegnet til Zoologisk Have, endsige hvordan han har bevæget sig rundt blandt dyrene inden det fatale styrt med i tigrenes vandgrav.

"Vi kan simpelthen ikke finde ud af det, og det er et åbent spørgsmål, om vi nogensinde får det opklaret," siger talsmand for Københavns Politi, Lars Borg.

"Vi har underrettet de pårørende, og vi står uden motiv," siger Lars Borg, der står tilbage med et vidneudsagn om, at manden skulle være set i Frederiksberg Have - et tip, som politiets efterforskning med hunde endnu ikke har kunnet bekræfte.

Sko røg af i vandgraven

Sikkert er det dog, at den 20-årige mand stort set intet havde med sig, da han et sted mellem sent tirsdag aften og tidligt onsdag morgen endte sine dage i kamp med tre angribende tigre.

- Han havde hverken mobiltelefon eller taske på sig. Vi finder et papir på hans opholdstilladelse samt nogle nøgler til en lejlighed i København, siger Lars Borg.

Han forklarer, at mandens ene sko røg af i vandgraven, og at tigrene om morgenen havde slæbt manden op på et forhøjet plateau midt i tigeranlægget.

Det var her, personale fra Zoologisk Have opdagede liget af den skambidte mand her til morgen.

Politiet vil ikke kommentere, om manden forud for styrtet i tigergraven havde gået med selvmordstanker, eller om han var deprimeret.

- Af hensyn til de pårørende vil jeg ikke gå mere ind i det, siger Lars Borg, der nu afventer en obduktion.