Nyheder

SF'er: Reetabler, før vi går på røven

Tilliden til regeringen skal genoprettes blandt befolkningen. Og derfor vil det være en god idé, hvis regeringsgrundlaget skrives om.

Sådan lyder det fra Poul Overlund-Sørensen, som er medlem af SF's landsledelse.

"Hvis Socialdemokraterne, som det store regeringsparti, når frem til, at den manglende opbakning fra befolkningen kunne invitere til en kursændring, Så synes jeg, at vi skal åbne for det," siger han til TV 2 News.

"Da kunne et nyt regeringsgrundlag være en mulighed."

Poul Overlund-Sørensen mener ikke, at der er tale om en falliterklæring, hvis regeringsgrundlaget bliver ændret.

"Forskellen mellem, hvad regeringen ønsker og hvad vælgerbefolkningen markerer i meningsmålinger, angiver, at vi har noget, der nærmer sig en fallit - så hellere reetablere virksomheden, før vi går på røven," siger Poul Overlund-Sørensen.