Lav din egen rejebisque

Se TV 2 Nyhedernes indslag om, hvordan rejerne kommer fra vand til bord
Tv2.dk har fået denne opskrift på rejebisque af kokken Jeff Scott Foster, som driver 'Restaurant 5' i Svendborg.
Fjordrejer Bisque a la "HR"
Brug:
1 kilo fjordrejeskaller
2 spsk. raps olie
1 løg hakket
1 porre snittet
2 spsk. tomat koncentrat
2 dl. lys kalvefond
1 dl. kyllingefond
3 dl. fiskefond
½ dl. hvidvin
4 spsk. Aqua Vitae Sydfyn "Krondild"
1 laurbærblad
1 kvist timian
1 fed hvidløg hakket
5 dl. piskefløde
I en varm gryde svitses skallerne kraftigt i olien.
Tilsæt 3 spiseskefulde "krondild"-brændevin og flambér.
De øvrige ingredienser - undtagen fløde - tilsættes og det koger i 10-12 minutter.
Suppen passerer gennem en sigte og koges igen til den er reduceret til det halve.
Fløden hældes i suppen og koges igennem.
Suppen smages til med salt, peber, sukker, citronsaft og evt. resten af brændevinen