Nyheder

Ole Krohn: S-R-SF har fejlfortolket

Regeringen har fejlfortolket udmeldingerne fra fagbevægelsen, når Dansk Metals udmelding om ikke at pille ved danskernes ferie- og helligdage, kan komme så meget bag på regeringen. Sådan lyder det fra TV 2s finansredaktør Ole Krohn.

"Fagbevægelsen føler, at de har betalt to gange, og nu skal de betale tre gange. Fagbevægelsen har spillet åben og set regeringens udspil an. Nu har de talt med græsrødderne, og de har lyttet, men er kommet frem til, at den her går altså ikke," vurderer Ole Krohn.

Fagbevægelsen har allerede måttet sluge efterlønsreformen, og der er meget lave overenskomster, påpeger han.

"De får tæsk, på tæsk, på tæsk."

Finansminister Bjarne Corydon oplyser, at han nu vil tale med parterne, og han vil komme med en udmelding om, hvorvidt trepartsforhandlingerne er aflyst. Kilder i finansministeriet siger imidlertid til TV 2, at forhandlingerne er brudt sammen.