Heunicke: "Det tager vi meget alvorligt"

"Det er en måling, som vi tager alvorligt, og det vi vil gøre er at sætte forstærket fokus på de socialdemokratiske værdier," siger Socialdemokraternes politiske ordfører Magnus Heunicke i en kommentar til den seneste meningsmåling fra Megafon, der giver kraftig tilbagegang for hans parti.

Han erkender samtidig, at det lige nu ser rigtig skidt ud for partiet.

"I en tid med økonomisk krise skal der tages nogle nødvendige beslutninger. Vi har ikke tid til taktik og lurepasseri. Der skal skabes arbejdspladser," fastslår han.

Han tror dog på, at resultatet vil være meget anderledes, når næste valgdag kommer.

"Hvis vi kommer igennem med vores reformer, så vil vi næste år skabe 50 nye arbejdspladser om dagen i Danmark. Vi styrker produktions-Danmark. Det er sådanne resultater, som vi gerne vil måles på, når vi møder vælgerne ved næste valgdag," siger Magnus Heunicke.