Journalister amok over Brad Pitt

Superstjernen Brad Pitt ankom i dag til Cannes under nogen tumult. Den populære skuespiller tog sig tid til at skrive autografer til de mange fremmødte fans, inden han gik ind til et pressemøde om filmen Killing Them Softly, som bliver vist på festivalen.

Også TV 2s Ole Kolster er til stede på festivalen i Cannes, og han mærkede også til Brad Pitts tilstedeværelse.

"Da jeg tidligere i dag skulle ned at se filmen "Killing Them Softly", tænkte jeg, at jeg hellere måtte møde op en halv time tidligere, så jeg var sikker på, at kunne komme ind. Men den tanke var der altså også mange andre, der havde tænkt," siger Ole Kolster.

Og når Brad Pitt kommer til byen, så kan ellers garvede filmjournalister selv blive forvandlet til fans.

"Så ser man pludselig, at der kommer autografbøger og billeder af Brad Pitt. og så glemmer de måske egentlig lidt, at de er på arbejde," siger Kolster, som dog undlader at kommentere på, om han selv er fan af den amerikanske superstjerne.

Ole Kolster kom på trods af den lange kø ind for at se Killing Them Softly, og han anbefaler filmen, hvis man er til film som for eksempel Pusher.

"På et mikroplan handler den om en gruppe gangstere i en lille by, men på makroplan kritiserer den også de amerikanske tilstande, som de er nu."