Kamp og Sass genforenes i retten

"Hvem er Henrik Sass?". Sådan sagde Tommy Kamp, da tv2.dk onsdag morgen ringede til ham i anledning af, at hans tidligere ven og partifælle står til at blive ny gruppeformand for Socialdemokraterne.

Den tidligere socialdemokratiske lokalformand i Køge får dog rig lejlighed til at genopfriske minderne om sin gamle kammersjuk, når de to mødes i retten i Roskilde om 14 dage.

Her skal Sass Larsen nemlig vidne mod Tommy Kamp, der sammen med ejerne af Café Vanilla i Køge står tiltalt for bedrageri, skriver Politiken.

En dyr omgang

Og det bliver nok en tur ned ad Mindernes Allé, som Henrik Sass Larsen helst er fri for al den stund, at Tommy Kamp og Café Vanilla var blandt hovedingredienserne i den cocktail, der kostede Sass Larsen en ministerpost i Helle Thorning-Schmidts regering.

PET ville ikke sikkerhedsgodkende Sass Larsen angiveligt på grund af et møde mellem Henrik Sass Larsen, Tommy Kamp og rockeren Torben Ohlsen Jensen, også kendt som Suzuki-Torben, på caféen i Køge i maj 2011.

Derfor måtte Sass Larsen opgive ministerdrømmen i september 2011, og siden bekendtgjorde han, at venskabet med Tommy Kamp, var et overstået kapitel. Det var Tommy kamp tilsyneladende indforstået med.

Straffesagen begynder 21. maj ved retten i Roskilde.