Nyheder

Flyruter til Sønderborg og Bornholm reddet

Sønderborg Lufthavn bekræfter, at Danish Air Transport overtager indenrigsflyvningen mellem København og Sønderborg og udvider ruten til fem daglige flyvninger.

Det lille danske flyselskab har gennem længere tid foretaget flyvninger for det nu konkursramte Cimber Sterling som underleverandør på netop disse ruter, og derfor står to fly klar til at tage ruterne allerede i aften.

"Det er vores plan at se, om vi allerede i aften kan starte på to af de ruter, vi gerne vil flyve. Det er Sønderborg og Bornholm. Og dem vil vi gerne flyve fremover," siger Jesper Rungholm, direktør i DAT, til Børsen.

Han fortæller, at selskabet også ville være interesseret i at overtage flyvningerne fra København til Karup, men at han forventer, at det store norske lavprisselskab Norwegian vil byde ind på den rute. Norwegian har tidligere fløjet på ruten.

"Karup kunne også have været interessant for os, men den har Norwegian allerede været på, og jeg ønsker ikke at slås med nogen om de her ruter," siger Jesper Rungholm til Børsen.