Nyheder

Forbrugerråd: Stop silikonebryster på tilbud

Med et enkelt klik på nettet kan du købe billig sushi, shampoo og sågar silikonebryster.

En række københavnske plastikkirurgiske klinikker bruger populære tilbudssites som tilbudibyen.dk og sweetdeal.dk til at få kunder i butikken, men det vil Forbrugerrådet have stoppet, skriver DR København.

"Det er problematisk, at man tilbyder sundhedsydelser på de her sites," siger Signe Jensen fra Forbrugerrådet og fortsætter:

"Det er noget andet at købe et par nye bryster end at købe en brødrister. Man bliver nødt til at tænke sig lidt mere om, men det er ikke muligt, når man får det kastet i hovedet på den her måde. Der er mange, der vil blive lokket," siger hun til DR København.

Lov skal ændres

Og Forbrugerrådet får opbakning i regeringen.

I hvert fald vil De Radikales sundhedsordfører, Camilla Hersom, gøre sit til at få markedsføringsloven ændret, så sundhedsydelser ikke længere dukker op som et hurtigt tilbud.

"Vi skal se på, om det er rimeligt, at ydelser, der har langsigtede konsekvenser og som er svære at ændre på, når man har fået det foretaget, kan markedsføres på samme måde som køkkenudstyr og fastfood, siger Camilla Hersom til DR København.