Nyheder

Husker du sidste gang Whitney var i Danmark?

Fans over hele verden er i sorg over verdensstjernen Whitney Houstons pludselige død.

I sin storhedstid var sangerinden især kendt for sin rolle og soundtracket til filmen "The Bodyguard", hvor hun spillede overfor Kevin Costner. Men de senere år kæmpede Whitney Houston med et stofmisbrug. Og det gik ud over hendes show.

Stjernen gæstede Danmark i juni 2010 og her fik Whitney Houston kritik for sin stemme, da hun gav hele to koncerter i Forum, København.

Bl.a. blev sangerinden kritiseret for at være en diva, som tyggede tyggegummi, mens hun sang, lige som hun mistede pusten og gik af scenen flere gange under showet.

Flere publikummer valgte at forlade showet i protest.

Mødte kronprins Frederik

I forbindelse med sit show i Forum boede Whitney Houston på Hotel d'Angleterre på Kongens Nytorv i København. Men offentligheden fik kun ganske få glimt af stjernen, som var omgivet af diverse bodyguards og assistenter.

Tilbage i 1988 gav Whitney Houston også koncert i Danmark. Dengang optrådte hun i Valbyhallen. Blandt gæsterne var den dengang 20-årige kronprins Frederik, som fik et eksklusivt møde med divaen, der dengang var 24 år.

I linkboksen til højre kan du læse mere og se flere videoklip fra Whitney Houstons besøg i Danmark.