Nyheder

FOTOKORT: Klæd Danmark på i hvidt

Zoom rundt på kortet og klik på de lyseblå prikker for at se danskernes snebilleder. Du kan se flere billeder i galleriet ved at klikke på linket her til højre.

Det har været en smuk weekend, og trods kulden har mange danskere været ude og nyde det vinterklædte landskab. Og mange har taget sjove og flotte billeder af snemænd, børn og hunde, der boltrer sig i sneen.

Vi vil gerne have endnu flere fotos, især mangler vi billeder fra Bornholm.

Du kan nemlig være med til at farve Danmarkskortet hvidt med dine billeder og video af sne og is.

Klik på linket her til venstre. Du bliver nu præsenteret for et Danmarkskort. Her kan du søge på en adresse eller flytter dig rundt i kortet og zoome ind. Når du har fundet den nøjagtige position, så marker stedet med et enkelt klik, og en rød markør dukker op. Skriv nu dit navn, dato og en kommentar til billedet. Endelig finder du frem til dit billede eller video og trykker "Send til TV 2|NYHEDERNE".

Efter få minutter kan du finde dit billede/video på kortet i artiklen her.

Husk at fotos gør sig bedst i bredformat. Hvis du lægger et videoklip op, så sørg for det ikke er for langt, og helst ikke over et minut.