Nyheder

Jacob Winther afviser spin-lækage

Jacob Winther, tidligere spindoktor for daværende forsvarsminister Søren Gade (V), afviser, at han ifølge Ekstra Bladet lækkede dybt fortrolige oplysninger om, at danske jægerjournalister inden for kort tid skulle sendes til Irak.

Det fortæller han til TV 2 Nyhederne her til aften.

"Hvorfor Tantholdt siger, som han gør på lydfilen, det kan jeg ikke spekulere i. Men jeg kan afvise, at det er mig, der står bag lækagen. At lydfilen nu kommer frem, bringer ikke i sig selv noget nyt frem. Indholdet på filen er velkendt," siger han.

Politiet har lukket sagen

Ekstra Bladet skriver her til aften at avisen har hørt den meget omtalte lydfil.

På båndet skulle TV2-journalisten Rasmus Tantholdt angiveligt fortælle åbent, at Jacob Winther lækkede dybt fortrolige oplysninger til ham om, at danske jægersoldater skulle sendes til Irak indenfor kort tid.

"Jeg noterer mig, at politiet har lukket sagen. Dermed er sagen er slut for mit vedkommende, og jeg arbejder i øvrigt et andet sted nu," siger Jacob Winther til TV 2 Nyhederne.