Sass skal vidne i bestikkelsessag

Henrik Sass Larsen (S) kan se frem til at vidne, når den såkaldte Vanilla-sag skal for Retten i Roskilde, skriver Dagbladet Køge. Forsvarsadvokaten for de to tidligere ejere af Café Vanilla, bebuder nemlig, at han vil indkalde Sass Larsen som vidne i Vanilla-sagen.

"Vi tager til efterretning, at poli-tiet ikke har afhørt Henrik Sass Lar-sen med en sigtets rettigheder. Men vi fastholder, at Henrik Sass Larsen har spist og drukket gratis på Café Vanilla sammen med Tommy Kamp. Derfor agter jeg at indkalde Henrik Sass Lar-sen som vidne," siger Henrik Rasmussen.

De to caféejere er tiltalt for at have bestukket den tidligere partiformand for Socialdemokraterne i Køge, Tommy Kamp, med både gaver og mad og drikke på deres café.

Bedrageri af særlig grov beskaffenhed

Tommy Kamp er tiltalt for at bedrageri af særlig grov beskaffenhed ved at have ladet caféejerne tro, at han kunne sørge for, at de fik den lukrative udeservering på Køge Torv, så han på den baggrund modtog mad og gaver.

Henrik Sass Larsen er blevet viklet ind i sagen, fordi han angiveligt spiste gratis sammen med sin nære ven Tommy Kamp. Og desuden har Murat Kitir forklaret, at han har givet ulovlige piller til folketingsmedlemmet.