Nyheder

Kagedirektør: Jeg taler før jeg tænker

"Som person kan jeg desværre komme til at tale, før jeg tænker."

Sådan undskylder direktør for Agnes Cupcakes, Kristian Vangsgaard, sine nedsættende udtalelser om sit personale på forsiden af Politiken tirsdag.

"Jeg vil gerne understrege, at vi er ekstremt glade for vores medarbejdere, som står bag en stor del af den succes, vi i fællesskab har knoklet os til at opnå," skriver Kristian Vangsgaard i en pressemeddelelse.

"Wannabe reality-tv-stars"

I Politiken tirsdag sagde Kristian Vangsgaard om de ansatte:

"En tredjedel eller mere af pigerne er "wannabe reality-tv-stars". De tror, at de skal arbejde i Agnes Cupcakes, fordi "det er simpelthen så smart og uha så fedt det hele"."

"Flere af dem gider ikke at lave noget - når man kommer, står der bare tre piger og snakker", lød det fra direktøren.

Truet med bøder på 250.000 kroner

Ordene faldt i en artikel, som handler om, at de ansatte er underlagt tavshedspligt og er blevet truet med bøder på 250.000 kroner for ikke at røbe forretningshemmelighederne.

Nu fortryder direktøren sine udtalelser. Personalet er en stor del af virksomhedens succes, lyder det.

"Min ubetænksomme kommentar til Politiken er blæst op til noget, som på ingen måde er et udtryk for hverken min eller virksomhedens holdning til medarbejderne. Som person kan jeg desværre komme til at tale, før jeg tænker. Siden i morges har der været både god grund og tid til at tænke, og jeg vil derfor gerne sige undskyld til alle vores medarbejdere for en mildest talt ubetænksom og forkert bemærkning til en journalist," skriver han.

Kritikken hagler ned på Facebook

Dagen igennem er kritikken haglet ned over virksomheden på Facebook, og her har en stor del af kritikerne meddelt, at de aldrig mere vil handle hos Agnes Cupcakes.

Det er for størstedelen unge mennesker, der arbejder med at lange de fashionable kager over disken.

Mandag åbnede en ny Agnes Cupcakes-butik i Magasin i Lyngby. Agnes Cupcakes har i forvejen forretninger i Sværtegade og i Torvehallerne i København.