Nyheder

Kronprinsesse Mary begynder den svære samtale

Kronprinsesse Marys fond, "Mary Fonden", går nu til kamp mod ensomhed blandt danskerne. Kl. 10 åbnede kronprinsessen en stor konference, da hun holdt åbningstalen i Den Sorte Diamant i København.

Eksperter fra ind- og udland deltager i konferencen. Fondens nye indsatsområde sætter fokus på ensomhed, hvilke konsekvenser det har og hvilke veje, der fører ud af ensomheden og ind i fællesskabet.

"Vi skal tale højt om ensomhed. Vi skal blive mere opmærksomme på dem, der er ensomme. Vi skal række en hånd ud og vi skal hjælpe med at finde løsninger. Vi har alle et ansvar for at passe på hinanden. Ligesom vi har et ansvar for at modtage hjælpende hænder."

"Og der er heldigvis hjælp at hente. Det første skridt på vejen er at tale med nogen om det. Velkommen til en dag, hvor vi vil begynde den svære samtale," sagde kronprinsesse Mary bl.a. i sin åbningstale.