Nyheder

Tommy Kamp flytter til Sydeuropa

Tommy Kamp flytter nu til Sydeuropa.

Kamp er kendt som den stærkt omstridte barndomsven til tidligere toppolitiker Henrik Sass Larsen.

Sass Larsen har afbrudt kontakten til Tommy Kamp, som nu drager til syden for at støtte sin søns cykelkarriere, skriver Dagbladet Køge.

"Jeg flytter til udlandet, for min søn har indgået kontrakt med et cykelhold, fortæller Tommy Kamp," der er far til cykelrytteren Alexander Kamp.

Kamp er lettet

Han vil på nuværende tidspunkt hverken fortælle, hvem sønnen skal cykle for, eller hvor deres base helt konkret kommer til at ligge.

"Men vi skal til Sydeuropa, så meget kan jeg godt fortælle," siger Tommy Kamp, der i går i Dagbladet Køge blev kraftigt undsagt af Køge-borgmester Marie Stærke.

Tommy Kamp er efter eget udsagn ligeglad med kritikken fra de tidligere venner og har ikke lyst til at gå i debat om de påstande, der fremføres om hans person, skriver avisen.

"Jeg er sådan set lettet, nu får jeg en ny start," lyder det.

Venskabet er slut

Tommy Kamp har tidligere oplyst til Ekstra Bladet, at han ikke længere er på venskabelig fod med Henrik Sass Larsen.

"Det er en logisk konsekvens. Venskabet er slut, og jeg har også sagt til ham offentligt, at det er det rigtige at gøre," siger han til avisen.

De to mænds venskab går 30 år tilbage, da Tommy Kamp hjalp Henrik Sass Larsen privat mod en voldelig stedfar og politisk med at fremme hans karriere i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom i Greve.

Sass måtte forleden opgive sin ministerkarriere, fordi han ikke kunne blive sikkerhedsgodkendt som minister.