Suzuki-Torben væltede Sass Larsen

Bandidosrockeren Torben Ohlsen Jensen, Suzuki-Torben, kom uforvarende til at skubbe ministertaburetten væk under Socialdemokraternes politiske ordfører Henrik Sass Larsen, allerede inden han kunne sætte sig på den som - muligvis - finansminister. Han forklarer, at han opsøgte politikeren som en helt almindelig borger.

"Henrik Sass Larsen var venlig at svare mig. Mere er der ikke i den sag," lyder det på Køge Torv fra Torben Ohlsen. Han kan ikke forstå, at det skulle være et problem, at de to har talt sammen.

"Det er ikke første gang, at en politiker taler med en rocker, og det er mig, der kommer til Henrik Sass Larsen, og beder om hjælp," siger han.

Rockeren er utilfreds med, at hans tilknytning til Bandidos skal gøre til et problem:

"Den her sag har ikke noget med klubben at gøre. Det er en sag, hvor jeg kæmper en for at få min dreng hjem."

Torben Ohlsen Jensen mener, at Sass Larsen er blevet fjernet for at forhindre ham i at hjælpe videre i forældremyndighedssagen.

"Han er en retskaffen mand, som bare vil sine borgere det bedste. Jeg talte kort med ham, og nu er det pludseligt blusset op til sådan en historie her. Det er totalt skandaløst."

Moderen, der blev udsat for vold i sagen, der kostede rockeren otte måneder i fængsel, har fået ny identitet og lever nu i skjul med deres fælles dreng.