Nyheder

Tommy Kamp sigtet for bedrageri

Politiet har sigtet den tidligere formand for Socialdemokraterne i Køge, Tommy Kamp, for bedrageri. Det oplyser politiinspektør Klaus Munk Nielsen fra Midt- og Vestsjællands Politi til B.T.

Tommy Kamp er af ejerne af Café "Vanilla" i Køge blevet beskyldt for at have spist gratis i caféen mod at love restauranten en bevilling til servering udendørs.

Også Socialdemokraternes politiske ordfører, Henrik Sass Larsen, er blev-et draget ind i sagen og har ifølge de to ejere af cafeen spist gratis.

Trak sig fra formandspost

Både Henrik Sass Larsen og Tommy Kamp har afvist beskyldningerne, men Tommy Kamp trak sig i april som formand af Socialdemokraterne i Køge på grund af sagen. Og nu har politiet altså valgt at sigte Tommy Kamp for bedrageri efter straffelovens paragraf 279:

"For bedrageri straffes den, som, for derigennem at skaffe sig eller andre uberettiget vinding, ved retsstridigt at fremkalde, bestyrke eller udnytte en vildfarelse bestemmer en anden til en handling eller undladelse, hvorved der påføres denne eller nogen, for hvem handlingen eller undladelsen bliver afgørende, et formuetab."