Nyheder

Her er sommerens værste vejarbejde

Sommerferie er lig med vejarbejde, og faktisk er der stort set ikke en plet på danmarkskortet, der ikke er ramt af de trafikgenerende trekanter.

Årsagen er, at der i ferieperioden bliver sat ekstra ind for at forbedre veje og broer, da der er kommet ekstra penge til sådanne projekter. Derfor er der ekstra mange trekantede skilte på de danske veje, men Vejdirektoratet håber på, at trafikken kommer til at blive generet mindst muligt.

Her følger et par steder, som er hårdt ramt i sommerferieperioden med hensyn til vejarbejde.

ROSKILDE

Når årets Roskilde Festival for alvor bliver sparket i gang, kan det give tæt trafik på indfaldsvejene til og fra Roskilde. Roskilde Festival foregår fra den 25. juni til den 3. juli. I den periode anbefaler Vejdirektoratet, at bilister undgår Køgevej, og det forventes, at især Holbækmotorvejen kan blive en udfordring på grund af en udvidelse mellem Fløng og Roskilde.

VIBORG

På en tre kilometer lang strækning mellem Viborg og Kokholm har Vejdirektoratet startet asfaltarbejde på rute 16. Derfor er der kun én vognbane til trafikken.

KØBENHAVN

Indtil den 13. juli bliver der lagt ny asfalt på vejen fra rampeanlæg 22 Gl. Køgelandevej til frakørsel 20 København C. Årsagen er, at der er blevet slidt så meget på de cirka syv kilometer af motorring 3, at det larmer for meget. Der er kun ét spor ledigt, og der er hastighedsnedsættelser helt ned til 50 km/t. Arbejdet foregår om aftenen og om natten.

Man kan gå ind på trafikken.dk og få et komplet overblik over, hvor i landet Vejdirektoratet reparerer vejen og hvor omfattende arbejdet er.