Alternativ Roskildefest standset

Den meget omtalte Love Camp nær Roskilde Festivalen bliver måske slet ikke til noget. For Roskilde Kommune har ikke modtaget nogen ansøgning om tilladelse, og dermed bortfalder den tilladelse, politiet allerede har givet. Det skriver politiken.dk.

Kommunaldirektør i Roskilde Kommune, Henrik Kolind, siger, at man intet har hørt fra folkene bag Love Camp.

Og det er nødvendigt, for at kommunen kan vurdere, om arrangementet medfører trafikgener eller støjgener.

"Vi venter på, at de henvender sig til kommunen med en beskrivelse af arrangementet. Jeg ved kun, hvad jeg har læst på nettet, nemlig at det skulle være et arrangement med plads til 3.000-5.000 mennesker. Det er jo lidt mere end en familiefest," siger Henrik Kolind.

Han oplyser, at en kommunal tilladelse ikke er noget, man kan få fra den ene dag til den anden. Politiinspektør ved Midt- og Vestsjællands Politi, Henrik Mikkelsen fortæller, at politiet har informeret arrangørerne af Love Camp om, at festivalen ikke har de fornødne tilladelser, og at man derfor ikke kan åbne.