Nyheder

Frederik og Mary til generalprøve

Her på dagen før dagen stod den på generalprøve for kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, der i morgen skal have deres tvillinger døbt i Holmens Kirke, hvor faderen i sin tid også selv blev døbt.

TV 2 måtte ikke komme med i kirken i dag - det må vi i morgen - men her ses kronprisparret ankomme til kirken, hvor de kongelige tvillinger skal have deres navn. Med dåben løftes også sløret for en velbevaret hemmelighed, da det indtil videre kun er en meget lille lukket kreds, der ved, hvad der skal stå på den kongelige dåbsattest.

De første af de omkring 300 gæster ventes at komme til kirken fra kl. 14.30. Kronprinsparret forventes at komme lidt over kl. 15, og kl. 15.30 begynder selve dåbsgudstjenesten, der holdes af den tidligere biskop Erik Norman Svendsen.

Klokken 16.15 forlader kronprinsparret og børnene kirken og kører til Amaliehaven, hvor de går til Frederik den 8.s Palæ, hvor der er reception kl. 18.

Klokken 20 er der dåbsmiddag i Taffelsalen i Frederik den 8.s palæ for den nærmeste familie og fadderne.