Nyheder

Helge Adam stopper i Folketinget

Den konservative folketingspolitiker Helge Adam Møller stopper i Folketinget ved næste valg. Han har været Næstved-kredsens kandidat i 35 år, og medlem af Folketinget i 28 år. Nu har han meddelt, at han stopper ved næste folketingsvalg.

"Det er med vemod, at jeg har truffet beslutningen nogle år før, jeg havde forestillet mig, at det blev aktuelt," siger Helge Adam Møller.

"Årsagen er, at jeg de sidste par måneder er løbet ind i nogle helbredsproblemer, som gør at jeg føler, at jeg ikke kan yde 100 procent. Og mindre end 100 procent har jeg aldrig ydet og mindre vil jeg ikke yde som folketingsmedlem," siger den 67-årige Helge Adam Møller, der er valgt som den første konservative i Sjællands Storkreds.

Helge Adam Møllers beslutning betyder, at økonomiminister Brian Mikkelsen er sikker på genvalg ved næste folketingsvalg, skriver Sjællandske.