Nyheder

Qvortrup: Vi fortryder ikke indslag

På trods af at Liberal Alliances leder Anders Samuelsen langer kraftigt ud efter TV 2 efter Nyhederne i går aftes viste et kritisk indslag om partiets ledelses valg af spidskandidater, fortryder TV 2's politiske redaktør Henrik Qvortrup ikke indslagets vinkel.

"Vi fortryder ikke dette indslag. det er altid relevant at sætte kritisk fokus på et parti, som vi i øvrigt også husker at forælle er en succes," siger Henrik Qvortrup.

Han mener ikke, at det er TV 2's opgave kun at se på partiet med den positive brille.

"Der hvor filmen knækker for Anders Samuelsen, er at han tydeligvis forventer, at det er TV 2's opgave at berette om, hvor fortræffeligt det går. Der må jeg melde hus forbi og sige, at det er noget som Anders Samuelsen skal overlade til det PR-bureau, som han allerede har gang i."