Nyheder

Enormt opbud til tvillingevisning

Journalister, fotografer og kamerafolk har taget opstilling på Rigshospitalet klar til at forevige de nyfødte, roya-le tvillinger, der i dag vises frem for offentligheden for første gang.

"Lige nu er der ganske hektisk aktivitet her i forhallen. Der er en skov af kamerastativer på plads. PET har lige været nede og bede fotograferne om at rykke deres stativer. Der skal sættes et hegn op, så fotografer og journalister ikke kommer for tæt på," siger TV 2's reporter på Rigshospitalet, Margit Shabanzadeh.

Der er blevet spekuleret en del i, hvorfor de to babyer og Kronprinsesse Mary er blevet så længe på hospitalet. Et bud går på, at de ligesom deres storebror, prins Christian, har haft gulsot, hvilket er relativt almindeligt for nyfødte.

Det præcise tidspunkt for fremvisningen kendes ikke, men det ventes at blive mellem 15.00 og 16.00.