Nyheder

Alexandra: Prinsessen ligner Isabella

Siden lørdag formiddag, hvor kronprinsesse Mary nedkom med kronprinsparrets tvillinger, er det strømmet ind med besøg fra familie og venner.

Og i dag var det så grevinde Alexandra og hende og Joachims to børn prins Nikolai og prins Felix, der satte kurs mod "Lyserød Stue" på Rigshospitalet, hvor den kronprinsesse Mary og tvillingerne er indlagt.

De kongelige tvillinger

Den 8. januar kom kronprins Frederik og kronprinsesse Marys tvillinger - en dreng og en pige - til verden på Rigshospitalet.

Klokken 10:30 blev drengen født. Han vejer 2674 gram og måler 47 centimeter.

26 minutter senere - klokken 10:56 - kom pigen til verden. Hun vejer 2554 gram og måler 46 centimeter.

Tvillingerne blev født naturligt ved en spontan fødsel - fødslen gik altså i gang af sig selv.

Og efter besøget kunne grevinde Alexandra fortælle om to nyfødte der stortrives.

"De har det rigtig godt. De trives og er rigtig glade for hinanden. De ligger klods op ad hinanden," siger hun til TV 2.

Og i løbet af barselsbesøget blev der naturligvis snakket om, hvem der ligner hvem.

Og her var det fætter Nikolai, der kom med et godt bud fortæller Alexandra.

"Jeg tror Nikolai har ret, når han siger, at den lille pige ligner Isabella meget. Men de ligner rigtig meget hinanden selvfølgelig," siger hun.

Kronprinsens lillebror og de to prinsers far prins Joachim har endnu ikke været på barselsbesøg, da han og hans hustru Marie er på ferie i udlandet.

Det er endnu uvidst, hvornår offentligheden får mulighed for at se den nye prins og prinsesse, der kom til verden klokken henholdsvis 10:30 og 10:56 i lørdags.

Hoffet har nemlig endnu ikke offentliggjort, hvornår kronprinsesse Mary og kronprins Frederik forlader Rigshospitalet for at tage hjem til prinsesse Isabella og prins Christian på Amalienborg.