Nyheder

Gaver kan afleveres i det gule palæ

I det gule palæ på Amalienborg, hvor man modtager alle lykønskningsbreve og gaver til de nyfødte tvillinger, er det første brev allerede landet.

Bag på konvolutten står bogstavet A. Derfor gætter Finn Bjørn - der modtager gaverne - at den første skriftlige lykønskning kommer fra grevinde Alexandra.

"Der står jo et A, så jeg vil gætte på, at det nok er fra grevinde Alexandra, uden at jeg dog skal kunne sige det med sikkerhed," siger Finn Bjørn.

Ved de to forrige fødsler af prins Christian og prinsesse Isabella er det strømmet ind med gaver fra danskerne:

"Der kommer meget legetøj - alle mulige former for legetøj og mest bamser i alle mulige afskygninger. Så kommer der jo biler - der kom så dukker, da prinsessen blev født," siger Finn Bjørn.

Kom ind og hils på

Der bliver også sendt mange tegninger.

"Der kommer virkelig mange kreative tegninger fra de dejlige børn. Derfor vil jeg da gerne sige til familien Danmark - ligesom ved de andre gange - får de tid og lyst til at komme ind og hils på og medbring en eller anden lille form for hilsen, så vil vi tage rigtig godt i mod dem," siger Finn Bjørn.

Han forsikrer, at kronprinseparret kommer til at se alle hilsner og gaver, som der bliver sendt til tvillingerne.

"Det hele bliver samlet og så kommer kronprinsparret til at se det og gå det hele igennem."

Finn Bjørn glæder sig især til at få besøg af alle børnene.

Til prins Christians fødselsdag kom der omkring 500 gaver - nu er der to babyer, hvis ankomst skal fejres, så Finn Bjørn tror også, at der ville komme i hvert fald 500 gaver til den nye prins og prinsesse.