Nyheder

Avis: Royal fødsel sættes i gang mandag

Ifølge BT bliver kronprinsesse Marys tvillingfødsel sat i gang mandag på Rigshospitalet.

Danmarks højgravide kronprinsesse Mary bliver mandag indlagt på Rigshospitalet i København for at føde sine tvillinger. Det fortæller flere af hinanden uafhængige kilder til B.T. Ifølge den ene kilde skal fødslen sættes i gang mandag morgen.

Hoffet har oplyst, at kronprinsessen skal føde sine tvillinger "i løbet af januar", men ikke sat nærmere tidspunkt på, og det har fået gætterierne på en dato for fødslen til at svirre allerede fra midten af december sidste år, idet tvillinger ofte bliver født efter 38 ugers graviditet og ikke som med en almindelig fødsel efter 40 ugers graviditet.

Kongehuset har lige nu travlt med de traditionelle nytårskure, og mens kronprinsessen allerede i december meldte afbud til nytårsarrangementerne, så er det ifølge kongehusets kalender fortsat planen, at kronprins Frederik skal deltage i nytårskuren på Amalienborg tirsdag formiddag.

/ritzau/