"Det bliver nok ikke Melissa"

Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary kommer til at vælge navne, som de godt selv kan lide, til de royale tvillinger.

"Jeg vil tro, at Frederik og Mary godt kan finde på at vælge engelskinspire-rede navne, fordi kronprinsessen er fra et engelsktalende land," siger Eva Meldgaard, som er pensioneret navneforsker fra Københavns Universitet, til TV2.dk.

Hun tror dog ikke, at det bliver moder-ne engelske navne, som ellers er meget populære herhjemme, der vil blive tale om.

"Prinsesse Melissa vil vel næppe gå," siger hun.

Ingen traditionelle kongenavne

Eva Meldgaard tror ikke, at der bliver tale om traditionelle kongenavne.

"Christian var jo den førstfødte dreng, så han skulle hedde enten Christian eller Frederik, men Isabella er jo som sådan ikke noget traditionelt kongeligt navn. Der overraskede de jo. Desuden er tvillingerne så langt nede i arvefølgen, at man ikke behøver at vælge et kongeligt navn," siger hun til TV2.dk.

De ti mest populære navne for nyfødte drenge og piger i 2009

Piger: 1. Freja 2. Ida 3. Emma 4. Lærke 5. Caroline 6. Anna 7. Isabella 8. Sofie 9. Mathilde10. Sara

Drenge: 1. Mikkel 2. Lucas 3. William 4. Emil 5. Noah 6. Victor 7. Magnus 8. Oliver 9. Frederik10 Mathias

Ingen døgnfluenavne til de royale tvillinger

Ingen Eva Meldgaard mener dog heller ikke, at Frederik og Mary vil vælge nogle af de navne, som er populære i Danmark lige nu.

"Jeg tror ikke, at de vælger et døgnfluenavn," siger hun.

Skal passe med prins eller prinsesse

Men med tvillinger, og endda nogle af den royale slags, er der også andre ting at tage højde for, understreger Eva Meldgaard.

"Det vil højst sandsynligt være navne, som passer sammen. Det ses ofte med tvillinger. Og så skal det også være navne som passer med enten et prins eller prinsesse foran," siger Eva Meldgaard, som selv lægger billet ind på at navnene Ingrid og Michael kan komme i spil til tvillingerne.

Nedenfor kan du give dit bud på, hvad de royale tvillinger skal hedde.