Nyheder

Så blev Loren smidt ud af landet

De seneste dage har Loren Neufeld og hans kone Michelle Hilden gjort alt hvad de kunne for at redde deres hverdag. Men tidligt i morges måtte Loren Neufeld sætte sig på et tog til Sverige, efter at Udlændingeservice ikke gav ham andre muligheder end at forlade Danmark.

Amerikanske Loren Neufeld glemte at forny sin opholdstilladelse i Danmark. Nye regler vedtaget af Venstre, Dansk Folkeparti og Det Konservative Folkeparti betyder, at Udlændingeservice ikke kan tolerere, at Loren Neufeld ikke fik fornyet opholdstilladelsen i tide.

Før Loren Neufeld kan søge endnu engang, skal han forlade Danmark.

I går kom det til at betyde, at Loren Neufeld mistede sit job som smed. Hans arbejde kunne ikke give ham orlov, mens sagen står på.

Hans kone Michelle Hilden frygter samtidig for, hvordan parret skal betale deres husleje uden Loren Neufelds indkomst.

Michelle Hilsen fortæller til tv2.dk, at Loren Neufeld i første omgang tager til Sverige og bor hos nogle venner. Måske vil han senere tage hjem til USA, når han venter på at få sin ansøgning om opholdstilladelse igennem. Det vil nemlig være kompliceret at søge om lovligt ophold i for eksempel England.

Se indslaget fra Go Morgen Danmark, hvor Loren Neufeld og Michelle Hilsen fortæller om deres sag øverst i denne artikel.