Dansk krigsveteran forlader skoven

Om 14 dage får Hans Holm nøglerne til en indflytningsklar toværelses lejlighed i Fredensborg. Dermed får den 35-årige krigsveteran, der lider af posttraumatisk stresssyndrom og depression efter en udsendelse til Irak, tag over hovedet efter at have boet i en privat skov i Nordsjælland siden begyndelsen af maj i år.

"Det bliver dejligt at kunne tage et varmt bad, når jeg har lyst. Så må jeg se, om jeg kan holde ud at være indendøre," siger Hans Holm til Mogenavisen Jyllands-Posten

Morgenavisen Jyllands-Posten beskrev den 21. juni, hvordan Hans Holm og en række andre krigsveteraner flygter fra samfundet og ud i de danske skove for at finde ro.

"Det har helt sikkert hjulpet mig, og jeg opgiver heller ikke min lejr i skoven fuldstændigt. Men jeg vil gerne prøve at komme tilbage igen. Få et job, få en almindelig tilværelse til at fungere og måske få en kæreste," siger han.