Nyheder

Pølser blev for varme i Hjallerup

En sammenbidt, tre glade og tre halv-glade smileyer. Det er resultatet af den kontrolaktion, som Fødevarekontrol-lens Rejsehold har foretaget for at sikre, at boderne på Hjallerup Marked havde tjek på hygiejnen og fødevaresikkerheden.

En fiskebutik, en pølsebod og en bod med røgvarer fik glade smileyer, mens der blev varslet sanktioner i fire andre boder.

I en enkelt bod sneg temperaturen på spegepølser, som lå midt i solen, sig op på over halvtreds grader.

Indehaveren valgte straks at kassere de varme spegepølser, som blev plomberet i en plastiksæk.

Han fik desuden et påbud om at indsende dokumentation for destruktion, når spegepølserne er smidt ud på en forbrændingsanstalt. Derudover fik han varslet en indskærpelse for opbevaring af snackpølser i papkasser.