Nyheder

Klimagæster kan få gratis sex

De danske sexarbejdere er ophidsede på den helt bogstavelige måde. En kommu-nal kampagne mod købesex under klima-topmødet har gjort de prostituerede så vrede, at de nu tilbyder gratis sex til alle de mange tusinde deltagere, der kommer til Købehavn, skriver Ekstra Bladet.

Under sloganet: 'Be sustainable: Don't Buy Sex' (Vær bæredygtig: Køb ikke sex!) vil kommunen have de mange gæ-ster til at forstå, at Københavns eti-ske regler forbyder købesex. Sloganet er trykt på postkort, som bl.a. er fordelt på hoteller og i Bella Center.

Intet sted står der, at prostitution rent faktisk er et tilladt erhverv i Danmark, så længe pigerne ikke er tvunget ud på lagnerne.

Det har fået Sexarbejdernes Interesseorganisation (SIO) til at fare i flint. Med deres egen kampagne 'Sex for postcard' giver de igen på kommunens skræmmekampagne. En kampagne, som de mener Ritt Bjerregaard står bag.

For at få gratis sex skal mødedeltagerne vise deres COP15 id-kort og aflevere et af skræmmekampagnens postkort. Gratis sex vil dog ikke blive tilbudt til ansatte ved Københavns Kommune eller til de københavnske politikere.

"Københavns Kommune har indført deres egen kriminalisering af sexkunder. Det er forkasteligt, at de tager Klimatopmødet og os som gidsel i deres promovering af kommunen," siger Susanne Møller, talskvinde for Sexarbejdernes Interesseorganisation, til Ekstra Bladet.