Nyheder

Hedegaard venter på flyregninger

En gennemgang, Ritzau har foretaget af Connie Hedegaards offentliggjorte bilag på Klima- og Energiministeriets hjemmeside, viser, at der endnu mangler flyregninger og andre bilag fra fire af de 11 tjenesterejser, hun har været på fra maj til september.

Det drejer sig om transporten til et møde i Paris i maj, deltagelse i Grønlandsdialogen i Grønland i juni, og så er alle bilag fra to ture til Washington-New York og Bangkok sidst i september endnu ikke modtaget i ministeriet. Det fremgår ikke, hvorfor bilagene endnu ikke er modtaget.

Har modtaget 13 flasker vin

I alt har Connie Hedegaard brugt 343.037,33 kroner på rejser og 70.933,95 kroner på repræsentation. En stor del af repræsentationen er gået til at give gaver - her har klimaministeren brugt 31.388 kroner.

Selv har Connie Hedegaard oplyst gaver fra 48 forskellige personer og organisationer, heriblandt et bonsaitræ, en æske makroner, et viskestykke med elgmotiv og en tehætte i sælskind. En stor del af gaverne er bøger, ligesom hun i alt har modtaget 13 flasker vin fra maj til september.