Nyheder

Klimaminister har regnskabsrod

Den afgående klimachef Thomas Becker er ikke den eneste, der har haft rod i regnskaberne. Der har været omfattende rod i økonomien i hele klimaminister Connie Hedegaards (K) ministerium, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten. Det viser en rapport fra Rigsrevisionen, som avisen har fået aktindsigt i.

Her fremgår det, at Connie Hedegaard allerede i december 2008 fik Rigsre-visorernes næsthårdeste grad af kritik for at have rod i såvel mini-steriets rejse- og repræsentations-udgifter som den generelle regnskabsførelse.

"Generelt fandt Rigsrevisionen mange fejl og mangler i de gennemgåede bilag", konkluderes der blandt andet i rapporten.

Rapporten tegner samtidig et billede af rod i blandt andet bilag til rejser, middage, repræsentation, momsafregning og bogføring. Rigsrevisionen påpeger samtidig mangler i Connie Hedegaards egne rejseudgifter.

Derfor bliver ministeriet gransket endnu en gang af Rigsrevisionen, som i sidste uge indledte en ny gennemgang af Klimaministeriet.