Nyheder

Søren Gade i krydsild om bog-sag

Er du forvirret over, hvad der er op eller ned skandalen om "Jæger - i krig med eliten," så er du ikke alene. I hvert fald ikke, hvis man dømmer ud fra det spontane pressemøde, der netop er blevet afholdt i Forsvarsministeriet. Her var det danske korps af Christiansborg-journalister var mødt op for at dække et hastemøde mellem forsvarschefen Tim Sloth Jørgensen og forsvarsminister Søren Gade, og de havde også en væld af spørgsmål, som de krævede svar på, om den efterhånden ret komplicerede sag.

Tim Sloth Jørgensen forsvandt hurtigt forbi journalisterne efter mødet med et hurtigt "ingen kommentar, vi skal mødes igen på mandag".

Men en tydeligvis berørt Søren Gade slap ikke for massevis af spørgsmål fra de beredsvillige journalister om de mange forskellige retninger, som sagen har taget.

Se hele pressemødet, som politisk kommentator Hans Engell kalder "ret specielt", i videoen ovenfor.