Nyheder

Bog har ikke kostet Løkkes tillid

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V)har fuld tillid til sin forsvarsmini-ster Søren Gade (K), men forventer, at han tager affære i sagen om den arabiske oversættelse af den omstridte bog Jæger - i kamp med eliten.

"For selvfølgelig skal vi have et for-svar, der er bygget op på en sådan måde, at der er vandtætte skotter. Det siger sig selv," siger Lars Løkke Rasmussen (V). Ifølge B.T.s kilder kom ideen om at oversætte bogen til ara-bisk fra komman­dør Jesper Britze, der er chef for Forsvarskommandoens IT-afdeling.

Statsministeren understreger, at han har fuld tillid til, at forsvarsministeren afdækker denne sag, får ryddet op og får draget de nødvendige konsekvenser.

På et møde med forsvarsordførerne klokken 11 vil Søren Gade oplyse om sagen og om, at den pågældende er blevet fyret.