Nyheder

Forsvaret lyder som et ekko af Seidenfaden

Da kommunikationschef i forsvaret, Lars Sønderskov, her til aften i TV 2/ Nyhederne klokken 19, skulle give en forklaring på, hvorfor forsvaret har lækket den arabiske oversættelse til B.T., brugte han et argument, som tidligere er blevet anvendt af en af forsvaret modstandere i sagen om "Jæger - i krig med eliten."

"Sagen er den, at vi har fundet har fundet oversættelsen af denne her bog på et offentlig tilgængeligt sted, nemlig en hjemmeside, som alle i princippet kan finde," siger han i et direkte interview med TV2/Nyhedernes vært Jesper Steinmetz.

Argumenter, som tidligere er blevet brugt af Politikens chefredaktør, Thøger Seidenfaden, da dagbladet offentliggjorde bogen på dansk som et tillæg.

Lars Sønderskov afviser desuden, at forsvaret vil gøre noget for at finde den medarbejder, som har sendt den arabiske oversættelse, til B.T.

Se interviewet i videoen ovenfor.