124.000 eksemplarer af jægerbog

Mens Københavns Byret lige nu tager stilling til Forsvarets anmodning om at nedlægge fogedforbud mod den tidlig-ere jægersoldat Thomas Rathsacks bog "Jæger - i krig med eliten," har cirka 500.000 danskere allerede læst bogen - eller har mulighed for det.

Politiken bragte i går et særtillæg i avisen, hvor hele bogen blev offentlig-gjort. Politiken solgte 124.000 eksem-plarer af avisen, og da der er ca. fi-re læsere pr. avis, svarer det til at ca. 500.000 danskere måske allerede har læst bogen, siger TV 2's reporter Lennart Sten fra Københavns Byret.

Politiken: Ingen følsomme oplysninger

Forsvarskommandoen mener, at Thomas Rathsacks bog indeholder oplysninger, som skader Danmarks sikkerhed.

Politiken mener imidlertid ikke, at bogen indeholder følsomme oplysninger, og at fogedforbuddet i stedet er et forsøg på at forhindre tidligere soldater i at skrive om missioner i udlandet.