Karen søger sit barns far på YouTube

I denne video fra YouTube efterlyser Karen sin søns fader.

En video på internetsiden Youtube vækker lige nu en del opsigt. I videoen, som 80.000 mennesker har set siden i går, optræder den 27-årige danske kvinde Karen med sin søn August. Hun efterlyser sin søns far, som hun ikke har set siden en nat for halvandet år siden, hvor de gik hjem sammen, efter de havde mødt hinanden på en bar i Nyhavn i København.

"Jeg laver den her video, fordi jeg leder efter Augusts far. Så, hvis du sidder derude, er det her til dig," indleder Karen med at sige på videoen.

Mødtes på en bar i Nyhavn

Hun fortæller, at hun mødte barnets far på en bar i Nyhavn for halvandet år siden, men det eneste hun kan huske, er, at de gik ned til vandet og købte en drink sammen. Barnets far er ikke fra Danmark, men så kan Karen ikke huske mere.

"Det er ret pinligt, men jeg kan ikke huske, hvor du er fra, eller hvad du hedder," siger hun på engelsk i videoen.

Ville vise ham begrebet "hygge"

Det endte med, at de to gik hjem til Karens lejlighed, hvor hun ville vise ham, hvad det danske begreb "hygge" gik ud på.

Da hun vågnede næste morgen, var barnets far væk.

Ni måneder senere kom August til verden og siden har hun forgæves ledt efter hans far. Nu prøver hun YouTube som en sidste udvej.

Over 500 mennesker har kommenteret på Karens video. Ikke alle kommentarerne er lige venlige, men hun understreger i videoen, at hun ikke er løs på tråden. Henvendt til faderen, siger hun:

"Jeg ved, at August er din, for jeg har ikke været sammen med andre end dig siden den nat. Hvis du ser det her, så vær sød at kontakte mig," siger hun med sit barn i armene.

"Jeg bebrejder dig ikke noget. Jeg er ikke sur eller besat af dig. Jeg vil bare have, at du skal vide, at August findes. Det skylder jeg både dig og ham," slutter hun.